Vi søger en Kvalitetsbevidst industrioperatør til daghold i HØJTEKNOLOGISK PRODUKTIONSVIRKSOMHED

Hos CemeCon Scandinavia A/S har vi travlt og har derfor brug for en kvalitetsbevidst medarbejder til vores produktion i Hinnerup.

CemeCon er en unik virksomhed med egen produktion og egen R&D afdeling. Vi udfører serviceopgaver og behandlinger af værktøjer og komponenter til hele den europæiske fremstillingsindustrien, for at forlænge levetiden og optimere deres funktion så vores kunder kan producere hurtigere, billigere og mere miljøvenligt. CemeCon er markedsledende i Europa indenfor nanoteknologisk behandling af plaststøbeværktøjer, maskindele, færdige elementer, samt form- og stanseværktøjer. Vi er i dag 16 fuldtidssansatte, samt flere deltidsansatte og studerende.

Arbejdsopgaver

Du vil indgå i et team af 6 ansatte som står for den daglige produktion og som håndterer vores kunders værktøjer igennem virksomheden fra varemodtagelse, registrering, kontrol, klargøring, behandling, kvalitetskontrol og retur til kunden.

Dine opgaver bliver:

 • Batching/debatching (montering af værktøjer inden processer)
 • ​Kvalitetskontrol.
 • ​Klargøring, rensning og overfladeforbedring
 • ​Vedligehold af vores produktionsudstyr

Erfaring med håndtering af værktøjer er en fordel, men ikke et krav. Vi stiller høje krav til vores medarbejder og hos os er kvalitet er vigtigere end hurtigt arbejde.

Profil

Da du kommer til at indgå i et lille team, vil opgaverne variere. Vi leverer løsninger af høj kvalitet med fuld sporbarhed. Det er derfor vigtigt at du forstår at samarbejde, er stabil samt kan følge arbejdsbeskrivelser til punkt og prikke.

Det er vigtigt at du kan arbejde struktureret og forstår vigtigheden af en høj detaljegrad. Du er eksempelvis industrioperatør, mekaniker eller værktøjsmager. Alternativt kan du have en faglig uddannelse, som f.eks. teknisk assistent, tekniker eller lign., gerne med erfaring inden for produktion og/eller erfaring fra metal- eller plastvirksomheder med kendskab til værktøjer. Har du en anden baggrund, men teknisk erfaring, skal det ikke afholde dig fra at søge, idet vi kan sørge for oplæring i noget af den ønskede specialviden.

Vi arbejder tæt sammen i teamet og lægger vægt på en positiv indstilling. Du er i stand til at udfordre status quo, arbejder proaktivt og trives i en omskiftelig hverdag.

​Stillingen er på fuld tid.

Vi forventer at du

 • har en god portion sund fornuft, er kvalitetsbevidst og har god ordenssans
 • engagerer dig i dit arbejde
 • har evnen til, i perioder med større arbejdspres, at kunne holde mange bolde i luften på én gang uden at miste overblikket
 • er god til arbejde i et team og tager aktiv del i at løfte arbejdsbyrden
 • forstår betydningen af at levere god service, altså god kvalitet til den rigtige tid, til vore kunder
 • IT-brugererfaring
 • er parat til at lære nyt

Vi tilbyder

 • En ren arbejdsplads, uden gener, støv og støj.
 • Et varieret og spændende arbejde, både stående og siddende, ved forskellige arbejdsstationer.
 • En konkurrencedygtig løn, gode vilkår, faste arbejdsrammer og tæt sammenhold blandt kollegaer
 • En yderst specialiseret nanoteknologisk virksomhed der bidrager positivt til en grøn omstilling
 • Indflydelse: vi er i en rivende udvikling, og vi søger altid at forbedre virksomheden, processer og arbejdsgange – en proces hvor alle i virksomheden bliver hørt og kan få indflydelse
 • En levende og udfordrende hverdag blandt aktive mennesker på en spændende højteknologisk arbejdsplads
 • CemeCon er blandt verdens førende i sit felt, og du vil få mulighed for at følge med i de nyeste udviklinger indenfor vores miljøvenlige nanoteknologi.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller virksomheden, kan du kontakte CEO, Konrad Bienk på telefonnr. 30706396 eller på mail på job@cemecon.dk.

Send din ansøgning til job@cemecon.dk, hvor du vedhæfter dit CV og din ansøgning, hvori du blandt andet beskriver, hvad der gør dig til en god procesoperatør. Vi afholder jobsamtaler løbende.

Offentliggjort: 02/10 2023

Ansøgningsfrist: 23/10 2023

Ansættelsesdato: hurtigst muligt

Få et tilbud eller tal direkte med en ekspert

Benyt vores bestillingsseddel, hvor du kan uddybe din opgave. Se eventuelt vores information vedrørende din bestilling her.

Klik her, hvis du ønsker at tale med en af vores dygtige medarbejdere.

CemeCon Scandinavia A/S

Navervej 28, ​DK-8382 Hinnerup
​Klik for rutevejledning

CVR-NR: 32293395

Kontakt

Telefon: +45 70 22 11 61

​E-mail: info@cemecon.dk

Foreløbige lukkedage 2023:

6/4-10/4

1/5

5/5

18/5-19/5

29/5

5/6

23/12-29/12

Opdateres løbende

Tilmeld dig vores danske nyhedsbrev​

Læs vores seneste nyhedsbrev her​