​OM OS

CemeCon Scandinavia A/S blev stiftet i 2004, og er i dag en 100% skandinavisk ejet virksomhed, der udvikler, producerer og udbyder avancerede keramiske belægninger til industrielle kunder.

Vi har over 20 års erfaring med avancerede industrielle belægningsteknologier, og specialviden indenfor tribologi (slid, friktion og smøring), samt dybdegående viden indenfor materialer, værktøjsteknologi, hærdning og varmebehandling.

CemeCon Scandinavia A/S er specialister i avanceret overfladebehandling af formgivende værktøjer, komponenter, sliddele og skærende værktøjer. 

Vore løsninger til dine tribologiske udfordringer indbefatter både hårde, slidstærke, korrosionbestandige, smørefri, dekorative og slip-let belægninger.

Vi tilbyder helhedsløsninger, som omfatter fleksible logistik-, planlægnings- og produktionsfaciliteter, med et højt serviceniveau. Vi sikrer, at du får dine varer til den aftalte tid, til den rigtige pris, samt en belægning i høj kvalitet.

Vi er et internationalt opererende firma med kontakter i mere end 20 lande.

Samtidig er vi et know-how- og udviklingscenter og samarbejder tæt med internationale videninstitutter og universiteter, hvilket indbefatter adgang til avancerede analyse- og karakteriseringsteknikker. Dette anvendes i vidt omfang i vores produktudvikling, hvor vi arbejder med at designe nye state-of-the-art belægninger.

Kontakt CemeCon Scandinavia for at høre nærmere om vores kompetencer indenfor:

  • Belægningsservice til industrien.
  • Turn key løsninger til belægning.
  • Forsknings- & Udviklingsprojekter indenfor belægnings- og overfladeteknologi

Aktuelle nyheder fra CemeCon​ Scandinavia

METALcoat - et sikkert, miljøvenligt og omkostningseffektivt alternativ til traditionel hårdforkromning
14-09-2021
Central Denmark EU Office har udgivet en artikel om os, i anledningen af project METALcoat, hvor vi i samarbejde med en dansk, en svensk og en tysk partner arbejder på at udvikle et sikkert, miljøvenligt og omkostningseffektivt alternativ til traditionel hårdforkromning.
Læs mere »
CemeCon søger alsidig produktionsmedarbejder til overfladebehandling
10-05-2021
CemeCon Scandinavia A/S søger en kvalitetsbevidst medarbejder til produktionen i Hinnerup. Virksomheden tilbyder en levende hverdag blandt travle, aktive mennesker på en spændende og højteknologisk arbejdsplads.
Læs mere »
Belægninger kan beskytte mod korrosion
19-03-2021
Overfladen af værktøjer til plastbearbejdning bliver udsat for en række ætsende stoffer fra nedbrydning af plast og dets additiver. Keramiske PVD-belægninger er kemisk inerte, uden evne til at reagere med andre materialer. Forudsat at belægningerne er tætte og uden defekter, beskytter de meget effektivt mod korrosion ved at isolere værktøjsoverfladen fra det skadelige miljø.
Læs mere »

Få et tilbud eller tal direkte med en ekspert

Benyt vores bestillingsseddel, hvor du kan uddybe din opgave. Se eventuelt vores information vedrørende din bestilling her.

Klik her, hvis du ønsker at tale med en af vores dygtige medarbejdere.

CemeCon Scandinavia A/S

Navervej 28, ​DK-8382 Hinnerup
​Klik for rutevejledning

CVR-NR: 32293395

Kontakt

Telefon: +45 70 22 11 61

​E-mail: info@cemecon.dk

Foreløbige lukkedage 2023:

6/4-10/4

1/5

5/5

18/5-19/5

29/5

5/6

23/12-29/12

Opdateres løbende

Tilmeld dig vores danske nyhedsbrev​

Læs vores seneste nyhedsbrev her​