​OM OS

CemeCon Scandinavia A/S blev stiftet i 2004, og er i dag en 100% skandinavisk ejet virksomhed, der udvikler, producerer og udbyder avancerede keramiske belægninger til industrielle kunder.

Vi har over 20 års erfaring med avancerede industrielle belægningsteknologier, og specialviden indenfor tribologi (slid, friktion og smøring), samt dybdegående viden indenfor materialer, værktøjsteknologi, hærdning og varmebehandling.

CemeCon Scandinavia A/S er specialister i avanceret overfladebehandling af formgivende værktøjer, komponenter, sliddele og skærende værktøjer. 

Vore løsninger til dine tribologiske udfordringer indbefatter både hårde, slidstærke, korrosionbestandige, smørefri, dekorative og slip-let belægninger.

Vi tilbyder helhedsløsninger, som omfatter fleksible logistik-, planlægnings- og produktionsfaciliteter, med et højt serviceniveau. Vi sikrer, at du får dine varer til den aftalte tid, til den rigtige pris, samt en belægning i høj kvalitet.

Vi er et internationalt opererende firma med kontakter i mere end 20 lande.

Samtidig er vi et know-how- og udviklingscenter og samarbejder tæt med internationale videninstitutter og universiteter, hvilket indbefatter adgang til avancerede analyse- og karakteriseringsteknikker. Dette anvendes i vidt omfang i vores produktudvikling, hvor vi arbejder med at designe nye state-of-the-art belægninger.

Kontakt CemeCon Scandinavia for at høre nærmere om vores kompetencer indenfor:

  • Belægningsservice til industrien.
  • Turn key løsninger til belægning.
  • Forsknings- & Udviklingsprojekter indenfor belægnings- og overfladeteknologi

Aktuelle nyheder fra CemeCon​ Scandinavia

Beskyt polerede overflader med biokompatibel belægning
24-02-2021
CemeCon sputter-PVD belægninger beskytter alle overfladefinish mod slid og korrosion
Læs mere »
CemeCons belægninger i kampen mod Corona
03-02-2021
CemeCons hårde keramiske belægninger bidrager til at øge produktiviteten af medicinsk udstyr ved at muliggøre storskala produktion 24-7. Anvendt på værktøjer, kan belægningerne reducere vedligehold, rengøring, reparationer og produktionsstop.
Læs mere »
Dimensionskorrigering af værktøjer med CCMold Correct
19-01-2021
Specialudviklet præcisionsbelægning fra CemeCon Scandinavia tilbyder en helt ny måde at redde eller tilpasse sprøjtestøbeværktøjer ved at korrigere størrelsen af værktøjsdele på mikrometerniveau. Se eksempler.
Læs mere »

Få et tilbud eller tal direkte med en ekspert

Benyt vores bestillingsseddel, hvor du kan uddybe din opgave. Se eventuelt vores information vedrørende din bestilling her.

Klik her, hvis du ønsker at tale med en af vores dygtige medarbejdere.

CemeCon Scandinavia A/S

Navervej 28, ​DK-8382 Hinnerup
​Klik for rutevejledning

CVR-NR: 32293395

Kontakt

Telefon: +45 70 22 11 61

​E-mail: info@cemecon.dk

Foreløbige lukkedage: 

24/12-31/12 (2020)

1/1 (2021)

1/5 (2021)

13/5-14/5 (2021)

24/12-31/12 (2021)

Opdateres løbende

Tilmeld dig vores danske nyhedsbrev

Læs vores seneste nyhedsbrev her​