CemeCon søger alsidig produktionsmedarbejder til overfladebehandling

​CemeCon Scandinavia A/S søger en kvalitetsbevidst medarbejder til produktionen i Hinnerup. Virksomheden tilbyder en levende hverdag blandt travle, aktive mennesker på en spændende og højteknologisk arbejdsplads.


​​Hos CemeCon Scandinavia A/S er der travlt, og derfor leder virksomheden efter en kvalitetsbevidst medarbejder til produktionen i Hinnerup. Stillingen er på fuld tid i tidsrummet 8-16, og i perioder er det nødvendigt at arbejde på forskudt tid og evt. i weekenderne.

Dine arbejdsopgaver

Du vil indgå i et team af 5 ansatte, som står for den daglige produktion og som fører modtagende værktøjer igennem fra varemodtagelse, registrering, kontrol, klargøring til belægning, belægning i fuldautomatiske maskiner, kvalitetskontrol og retur til kunden. Dine opgaver bliver:

  • ​klargøring af værktøjer til belægningsprocessen,
  • rensning og overfladeforbedring (glasblæsning, polering),
  • batching/debatching,
  • kvalitetskontrol.

Desuden kommer du til at arbejde med kemisk fjernelse af belægninger samt vedligehold på vores produktionsmaskiner.

Din profil

Du er eksempelvis værktøjsmager, som søger nye udfordringer og vil gerne kigge på værktøjer fra en anden vinkel. Alternativt kan du have en faglig uddannelse, som f.eks. teknisk assistent, tekniker eller lign., gerne med erfaring inden for produktion og/eller erfaring fra metal- eller plastvirksomheder med kendskab til værktøjer.

Har du en anden baggrund, skal det ikke afholde dig fra at søge, idet vi kan sørge for oplæring i noget af den ønskede specialviden. Vigtigst er, at du:

  • ​har en god portion sund fornuft, er kvalitetsbevidst og har god ordenssans
  • engagerer dig i dit arbejde og er god til arbejde i team
  • har evnen til, i perioder med større arbejdspres, at kunne holde mange bolde i luften på én gang uden at miste overblikket
  • forstår betydningen af at levere god service og god kvalitet til den rigtige tid
  • er parat til at lære nyt
  • giver en hånd med på skæve tidspunkter under spidsbelastningsperioder

CemeCon kan tilbyde:

En levende og udfordrende hverdag blandt travle, aktive mennesker på en spændende, højteknologisk arbejdsplads i udvikling. CemeCon er blandt verdens førende på sit felt, og du vil få mulighed for at følge med i de nyeste udviklinger inden for overfladeteknologi.

Ansøg inden 1. juni

Har stillingen fanget din interesse, så send en ansøgning samt CV til CEO Konrad Bienk senest den 31. maj 2021 på kbi@cemecon.dk. Ansættelse sker hurtigst muligt.

CemeCon Scandinavia A/S udfører overfladebehandling af værktøjer og komponenter til fremstillingsindustrien, for at forlænge levetiden. Vi behandler primært plaststøbeværktøjer samt form- og standseværktøjer, men også skærende værktøjer og færdige elementer. Vores forsknings- og udviklingsafdeling arbejder med udvikling af nye, specialiserede overfladebehandlinger, og samarbejder herom med et internationalt netværk af virksomheder og universiteter. Der er i dag 12 fuldtidsansatte samt en række deltidsansatte og studerende.

Få et tilbud eller tal direkte med en ekspert

Benyt vores bestillingsseddel, hvor du kan uddybe din opgave. Se eventuelt vores information vedrørende din bestilling her.

Klik her, hvis du ønsker at tale med en af vores dygtige medarbejdere.

CemeCon Scandinavia A/S

Navervej 28, ​DK-8382 Hinnerup
​Klik for rutevejledning

CVR-NR: 32293395

Kontakt

Telefon: +45 70 22 11 61

​E-mail: info@cemecon.dk

Foreløbige lukkedage 2023:

6/4-10/4

1/5

5/5

18/5-19/5

29/5

5/6

23/12-29/12

Opdateres løbende

Tilmeld dig vores danske nyhedsbrev​

Læs vores seneste nyhedsbrev her​