Beskyt polerede overflader med biokompatibel belægning

​En poleret overflade er meget følsom og ved håndtering bliver den hurtigt ødelagt af ridser, slag og korrosion. En tynd hård keramisk belægning, som ikke ændrer poleringen, beskytter overfladen og eliminerer dyre genpoleringer.


CemeCons hårde keramiske belægninger kan anvendes i forbindelse med medicinal- og fødevareindustrien, da de overholder FDA-krav til fødevarer og medico (non-toksiske, testet efter ISO 10993-5 standarden).Medicinsk udstyr i klar PC, metalliseret

Før belægning

Kunden producerer en beholder i glasklar Polycarbonat (PC). Emnet er til ”medico” og plastmaterialet skal derfor opfylde krav til biokompatibilitet. I produktion var der problemer med afformning, som medførte, at emnet blev trukket skævt ud af formen.

Belægning med CCMold HyperSlip CrN

Indsatsen blev belagt med CCMold HyperSlip CrN for at give et bedre slip på den formgivende del samt beskytte det højglanspolerede område imod slid og ridser. Samtidig fik kunden en bedre indflydning af plasten på det formgivende område. De sekundære flader på værktøjet blev også belagt og dermed beskyttet mod korrosion som følge af udgasning fra plasten.

Kravet til biokompatibilitet var opfyldt, da CCMold HyperSlip CrN fra CemeCon er godkendt til fødevarer og medico ifølge ISO 10993-5.Vores PVD Sputter-belægninger følger nøjagtigt overfladekonturer. Derfor kan vi beskytte alle slags overfladefinish – polerede overflader, men også gnistede, etchede og strukturerede.

Få et tilbud eller tal direkte med en ekspert

Benyt vores bestillingsseddel, hvor du kan uddybe din opgave. Se eventuelt vores information vedrørende din bestilling her.

Klik her, hvis du ønsker at tale med en af vores dygtige medarbejdere.

CemeCon Scandinavia A/S

Navervej 28, ​DK-8382 Hinnerup
​Klik for rutevejledning

CVR-NR: 32293395

Kontakt

Telefon: +45 70 22 11 61

​E-mail: info@cemecon.dk

Lukkedage 2024:

23/12-2024-1/01-2025

Tilmeld dig vores danske nyhedsbrev​

Læs vores seneste nyhedsbrev her​