​OM OS

CemeCon Scandinavia A/S blev stiftet i 2004, og er i dag en 100 % danskejet virksomhed, der udvikler, producerer og udbyder avancerede keramiske belægninger til industrielle kunder.

Vi har over 20 års erfaring med avanceret industrielle belægningsteknologier, og special viden indenfor tribologi (slid, friktion og smøring), samt dybdegående viden indenfor materialer, værktøjsteknologi, hærdning og varmebehandling.

CemeCon Scandinavia A/S er specialister i avanceret overfladebehandling af formgivende værktøjer, komponenter, sliddele og skærende værktøjer. 

Vi løser dine tribologiske udfordringer, der indbefatter både hårde, slidstærke, korrosionbestandige, smørefri, dekorative og slip-let belægninger.

Vi tilbyder helhedsløsninger, som omfatter fleksible logistik-, planlægnings- og produktionsfaciliteter, med et højt serviceniveau.  Vi sikrer, at du  får dine varer til den aftalte tid,  til den rigtige pris, samt en belægning i høj kvalitet.

Internationalt har vi kontakter i mere end 20 lande, samt et tæt samarbejde med internationale videninstitutter og universiteter der indbefatter adgang til avancerede analyse- og karakteriserings teknikker.
Dette anvendes i vidt omfang i vores produktudvikling, hvor vi arbejder med at udvikle nye state-of-the-art belægninger.

Kontakt CemeCon Scandinavia for at høre nærmere om vores kompetencer indenfor:

  • Belægningsservice til industrien.
  • Turn key løsninger til belægning.
  • Forsknings- & Udviklingsprojekter indenfor belægnings- og overfladeteknologi

Spørg os

Få et tilbud eller tal direkte

med en ekspert

Kontakt os​

CEMECON SCANDINAVIA A/S

Navervej 28 - 8382 Hinnerup - Danmark

E-mail: info@cemecon.dk​

Tlf: +45 70 22 11 61

CVR: 32293395​

Cemecon Scandinavia A/S

Navervej 28 

8382 Hinnerup

Tlf.: 70 22 11 61

CVR: 32293395

info@cemecon.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​