VI SØGER Projektleder til udviklingsafdeling

​Hos ​CemeCon Scandinavia søger en anvendelsesorienteret projektleder, der vil være med til at gøre en forskel i industrien, bland andet i forhold til grøn omstilling og produktionsoptimering. Som vores nye kollega skal du deltage i udviklingsprojekter både internt og i samarbejde med førende danske og europæiske virksomheder og vidensinstitutioner. Vores overordnede mål er at omsætte vores teknologiske ekspertise inden for belægninger til konkrete løsninger hos virksomhederne.

Arbejdsopgaver

Du vil indgå i et team af fire ansatte som står for udviklingen i virksomheden. Gennem deltagelse i projekter udvikler og demonstrerer vi nye koncepter samt implementerer dem i den europæiske industri i samarbejde med vidensinstitutioner og virksomheder. Du bliver en del af et spændende og dynamisk miljø, hvor du også selv tager initiativ til at udforske nye forretningsmuligheder. Hos CemeCon samarbejder vi med store førende europæiske virksomheder, hvor du vil får kendskab til arbejdsgange og processer hos en bred skare af store virksomhedder på tværs af industrier og landegrænser

Da du kommer til at indgå i et lille team, vil opgaverne variere og bl.a. være at:

 • ​Fungere som projektleder af udviklingsprojekter både internt- og på større EU-projekter
 • Have overblik over arbejdspakker, ressourcer og tidsforbrug i projekterne
 • Sikre god fremdrift i projekterne med fokus på motivation af deltagere og faglige resultater
 • Indgå i projekter, herunder som projektdeltager, samt deltage fagligt i løsningen af opgaver
 • Deltage i projekter med partnere og have fokus på, hvordan samarbejdet kan styrkes
 • Uddelegere ansvar i projekter og følge op på deadlines
 • Planlægge og dokumentere processer
 • Koordination i samarbejde med mange forskellige samarbejdspartnere og interessenter i projekterne og på tværs af landegrænser og kulturer
 • Deltagelse i og/eller afholdelse af workshops, messer, konferencer i Danmark og udlandet

​Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du kan forvente 5-15 rejsedage om året.


​Profil

Du er uddannet ingeniør, cand.scient. cand. merc, cand. oecon eller lign. og har gerne erfaring med udvikling og drift af projekter. Du tager ansvar for og bidrager til dokumentation og optimering af arbejdsprocesser. Du trives med en arbejdsdag, der er en blanding af planlægning, hands-on arbejde, og projektledelse. Desuden er du teamplayer med sans for samarbejde og kommunikation.

Derudover er du kendetegnet ved nedenstående:

 • Du trives med at skabe overblik over projektforløb og kan holde det endelige mål for øje, selv over lange perioder.
 • Du er løsningsorienteret, systematisk og konsistent i dit arbejde.
 • Du har en positiv og opsøgende profil, som motiveres af at skabe og føre en idé til et konkret projekt og fra projekt til banebrydende anvendelse i industrien.
 • Du taler og skriver fejlfrit engelsk.

​​Om os

CemeCon Scandinavia udfører serviceopgaver og udvikler miljøvenlige overfladebehandlinger af værktøjer og komponenter til fremstillingsindustrien, vores fokus er 100% på overfladebelægninger der reducere miljøpåvirkning og kan bidrag med mere miljøvenlig produktion.. Vi er i dag en af Europas førende leverandører af miljøvenlige overfladebelægninger til plaststøbeværktøjer, maskindele, færdige elementer, samt form- og stanseværktøjer. Vores kunder tæller små og store virksomheder på tværs af alle industrier. Vi er 13 fuldtidsansatte, samt en række deltidsansatte og studerende, med et højt bredt fagligt niveau. Er du interesseret?

Send din ansøgning til job@cemecon.dk, hvor du vedhæfter dit CV og din ansøgning.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 17. april 2022. Vi afholder løbende samtaler til den rette kandidat er fundet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CTO Michael Lykke Hvam på telefon 30 15 34 12 eller CEO Konrad Bienk på telefon 30 70 63 96.

Offentliggjort: 21/03 2022

Ansøgningsfrist: 17/04 2022

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Få et tilbud eller tal direkte med en ekspert

Benyt vores bestillingsseddel, hvor du kan uddybe din opgave. Se eventuelt vores information vedrørende din bestilling her.

Klik her, hvis du ønsker at tale med en af vores dygtige medarbejdere.

CemeCon Scandinavia A/S

Navervej 28, ​DK-8382 Hinnerup
​Klik for rutevejledning

CVR-NR: 32293395

Kontakt

Telefon: +45 70 22 11 61

​E-mail: info@cemecon.dk

Foreløbige lukkedage: 

14/4-18/4 (2022)

13/5 (2022)

26/5-27/5 (2022)

6/6 (2022)

24/12-1/1 (2022/2023)

Opdateres løbende

Tilmeld dig vores danske nyhedsbrev

Læs vores seneste nyhedsbrev her​