​Profil

CemeCon Scandinavia A/S blev stiftet i 2004, og er i dag en 100 % danskejet virksomhed, der udvikler, producerer og udbyder avancerede keramiske belægninger til industrielle kunder.

Vi har over 20 års erfaring med avanceret industrielle belægnings-teknologier, og special viden indenfor tribologi (slid, friktion og smøring), samt dydegående viden indenfor materialer, værktøjs-teknologi, hærdning og varmebehandling.

CemeCon Scandinavia er specialister i avanceret overfladebehandling af formgivende værktøjer, komponenter, sliddele og skærende værktøjer. 

Vi løser dine tribologiske udfordringer, der indbefatter både hårde, slidstærke, korrosionbestandige, selv-smørende, dekorative og slip-let belægninger.

Vi tilbyder helhedsløsninger, som omfatter fleksible logistik-, planlægnings- og produktionfaciliteter, med et højt serviceniveau.  

Vi sikrer, at du  får dine varer til den aftalte tid,  til den rigtige pris, samt en belægning i høj kvalitet.

Internationalt har vi kontakter i mere end 20 lande, samt et tæt samarbejde med internationale videninstitutter og universiteter der indbefatter adgang til avancerede analyse- og karakteriserings teknikker.

CemeCon Scandinavia A/S er kontrakt mæssigt involveret i samarbejds- og udviklingsprojekter med andre virksomheder og videninstitutioner både nationalt og internationalt. Resultaterne fra disse projektarbejder anvendes i vidt omfang i vores produktudvikling, hvor vi arbejder med at udvikle nye state-of-the-art belægninger.

Kontakt CemeCon Scandinavia for at høre nærmere om vores kompetencer indenfor:

  • Belægningsservice til industrien.
  • Leverandør af turn key løsninger til belægning.
  • Forsknings- & Udviklingsprojekter indenfor belægnings- og overfladeteknologi

Spørg os

Få et tilbud eller tal direkte

med en ekspert

Kontakt os​

CemeCon Scandinavia A/S

     Lokesvej 5 - 8230 Åbyhøj - Danmark

E-mail: info@cemecon.dk

Tlf: +45 70 22 11 61

CVR: 32293395

Cemecon Scandinavia A/S
Lokesvej 5
8230 ŐBYHØJ
Tlf.: 70 22 11 61

CVR: 32293395

info@cemecon.dk