Produkter​

​Afhængig af den enkelte opgave, vurderer vi altid, hvilken belægning og proces der vil være den mest optimale i tæt dialog med vores kunder. 

Vi anvender processerne PVD, PACVD, CVD og ionimplantering og tilbyder komplette løsninger på tribologiske problemer. Se mere under menuerne til venstre.


Tribologiske problemer kan resultere i uacceptabelt korte levetider på værktøjer og komponenter eller i dårlige og uensartede produkter. I sådanne tilfælde kan CemeCon Scandinavia A/S tilbyde at kortlægge de muligheder, som en avanceret overfladebehandling byder.

Normalt vil det være muligt at opnå en kraftig øget levetid af produktionsværktøjet eller en forbedret produktionsproces med øget produktivitet til følge.

Ved hjælp af de overfladebehandlingsprocesser, som vi benytter os af, vil det være muligt i langt de fleste tilfælde at opnå markante forbedringer mht. slid, friktion, korrosion, slip og vedligehold.

De grundlæggende egenskaber for de forskellige belægningstyper/-materialer fremgår af nedenstående dokument "specifikationer".​

Kontakt CemeCon Scandinavia for at høre nærmere
om vores kompetencer indenfor
.

  • Belægningsservice til industrien.
  • Leverandør af turn key løsninger til belægning.
  • Forsknings- & Udviklingsprojekter indenfor
    belægnings- og overfladeteknologi.

Læs mere om godkendelser i forbindelse med f.eks medicinske anvendelser af belægningerne fra CemeCon Scandinavia og husk at vi står klar med råd og vejledning.

Downloads​

​Godkendelse:

Testrapport:

Bestillingsseddel:

Specifikationer:

Specifikationer:

Spørg os

Få et tilbud eller tal direkte

med en ekspert

Kontakt os​

CemeCon Scandinavia A/S

     Lokesvej 5 - 8230 Åbyhøj - Danmark

E-mail: info@cemecon.dk

Tlf: +45 70 22 11 61

CVR: 32293395

Cemecon Scandinavia A/S
Lokesvej 5
8230 ŐBYHØJ
Tlf.: 70 22 11 61

CVR: 32293395

info@cemecon.dk